بررسی و مقایسه بیتس Solo Buds با بیتس استودیو بادز پلاس
در این مقاله به بررسی و مقایسه بیتس Solo Buds با بیتس استودیو بادز پلاس میپردازیم. علیرغم اینکه شرکت بیتس متعلق به شرکت اپل است، هندزفری بیتس اکنون با دستگاههای اندرویدی نیز به خوبی کار میکند. این بدان معناست که چه شما دستگاه iOS داشته باشید و چه اندروید، میتوانید هندزفری بیتس را در لیست انتخابهای خود برای خرید بعدیتان قرار دهید. اما کدام مدل بیتس را باید بخرید؟ ما در اینجا هندزفری بیتس Solo Buds را با هندزفری بیتس استودیو بادز پلاس مقایسه میکنیم تا به جواب برسیم.
طراحی
هندزفری بیتس Solo Buds و بیتس استودیو بادز پلاس طراحی مشابهی دارند، حداقل از نظر ایربادها. هر دو هندزفری کوچک و راحت هستند و با چهار اندازه مختلف ایرتیپ عرضه میشوند. از طرف دیگر، کیسهای شارژ بسیار متفاوت هستند. ممکن است متوجه شوید که کیس بیتس Solo Buds بسیار کوچکتر است، اما به کار میآید.
کیس هندزفری بیتس Solo Buds باتری داخلی ندارد، در حالی که کیس Studio Buds Plus دارای باتری است. اگر شما Beats Solo Buds داشته باشید و شارژ کیس شما خالی شود، نیاز به یافتن شارژر خواهید داشت. بیتس Studio Buds Plus دارای درجه IPX4 برای محافظت در برابر عرق و پاشش آب است، در حالی که Beats Solo Buds درجه IP ندارد.
هر دو از یک سیستم کنترل استفاده میکنند. شما باید قسمت خارجی هندزفری را فشار دهید که باعث فرو رفتن بیشتر آن در کانال گوش میشود. چه بیتس Solo Buds و چه استودیو بادز پلاس را انتخاب کنید، ممکن است ترجیح دهید به جای فشار دادن خود هندزفری، برای توقف موسیقی از گوشی خود استفاده کنید.
اپلیکیشن
اگر دستگاه اندرویدی دارید، میتوانید اپلیکیشن Beats را از پلی استور دانلود کنید. اما واقعاً نیازی به این کار ندارید، زیرا ویژگیهای زیادی ارائه نمیدهد. چه Beats Solo Buds داشته باشید و چه بیتس Studio Buds Plus، داخل اپلیکیشن عملکرد اکولایزر ندارید. این اپلیکیشن میتواند برای نصب بهروزرسانیهای نرمافزاری یا یافتن هندزفری گمشده مفید باشد.
کاربران آیفون نیازی به دانلود اپلیکیشن ندارند، زیرا تمام عملکردها و ویژگیها در سیستم عامل تعبیه شده است. اگر شما و دوستتان هر دو بیتس یا ایرپاد داشته باشید، میتوانید از ویژگی اشتراکگذاری صوتی iOS برای گوش دادن به همان محتوا از یک دستگاه استفاده کنید.
اتصالات
هندزفری بیتس Solo Buds و بیتس Studio Buds Plus هر دو از جفتسازی سریع با iOS و اندروید پشتیبانی میکنند. همچنین، هنگامی که به یک دستگاه متصل شوید، هندزفری بهطور خودکار به هر دستگاه دیگری که در همان حساب iCloud یا Google قرار دارد، جفت میشود. هر دو دارای بلوتوث 5.3 با پشتیبانی از SBC و AAC هستند.
عمر باتری
باتری هندزفری بیتس Solo Buds به مدت 17 ساعت و 24 دقیقه دوام دارد، در حالی که باتری هندزفری استودیو بادز پلاس با روشن بودن ANC به مدت 8 ساعت و 22 دقیقه کار میکند. به یاد داشته باشید که کیس شارژ بیتس Solo Buds باتری داخلی ندارد، در حالی که کیس شارژ Beats Studio Buds Plus دارد. طبق گفته Beats، میتوانید تا 36 ساعت زمان شنیدن از Beats Studio Buds Plus به همراه کیس شارژ دریافت کنید. هر دو از Fast Fuel پشتیبانی میکنند، که با پنج دقیقه شارژ یک ساعت زمان پخش فراهم میشود.
نویز کنسلینگ
در اینجا شاید با بزرگترین تفاوت بین این دو هندزفری مواجه میشوید. در حالی که هندزفری بیتس استودیو بادز پلاس دارای نویز کنسلینگ فعال است، بیتس Solo Buds این قابلیت را ندارد. اگر میخواهید صدای قطار، هواپیما یا همسایگان پر سروصدا را مسدود کنید، باید تنها به ایزولاسیون پسیو متکی باشید. اگر ایربادها به طور محکم در گوشهای شما قرار بگیرند، میتوانند مقداری صدا را مسدود کنند، اما این همانند داشتن ANC نیست.
در حالی که ANC در Studio Buds Plus به اندازه بهترین ایربادهای نویز کنسلینگ خوب نیست، برای مسافران قابل استفاده است. نویز خارجی به طور متوسط 80% کاهش مییابد، که باعث میشود به راحتی روی موسیقی خود تمرکز کنید. اگر میخواهید از محیط اطراف خود آگاه باشید، هندزفری Studio Buds Plus دارای حالت شفافیت است. هندزفری Solo Buds این ویژگی را ندارد، که به این معنی است که برای مکالمه یا شنیدن اعلامیههای قطار باید ایربادها را بیرون بیاورید.
میکروفون
هندزفری Solo Buds و Studio Buds Plus هر دو میکروفونهایی دارند که در شرایط آرام خوب کار میکنند. اما وقتی به بیرون بروید، با مشکلات عمدهای مواجه میشوید. میکروفونهای Studio Buds تقریباً تمام نویزهای محیطی را وارد میکنند، اما حداقل صدای شما نیز شنیده میشود. از طرف دیگر، Solo Buds دارای الگوریتم کاهش نویز است که هم نویز پسزمینه و هم صدا را مسدود میکند. این باعث میشود میکروفونها در محیطهای پر سر و صدا غیرقابل استفاده باشند.
کلام آخر
اگر به دنبال خرید هندزفری هستید باید این نکته را در نظر داشته باشید که تحقیقات درستی را انچام بدید تا تجربه خرید مناسبی داشته باشید. هندزفری بیتس استودیو بادز پلاس به وضوح نسبت به Solo Buds برتری دارد. نبود نویز کنسلینگ، باتری داخلی در کیس شارژ و میکروفون قابل استفاده در Solo Buds از جمله معایب عمده آن است. اگر هزینه Studio Buds Plus برایتان زیاد است، بهتر است گزینههای دیگری را بررسی کنید. Studio Buds Plus با ویژگیهای بیشتر و عملکرد بهتر، انتخاب بهتری برای کسانی است که به کیفیت صدا و راحتی اهمیت میدهند.
پاسخگوی سوالات شما هستیم
دیدگاهی وجود ندارد!