تاریخچهی برند بوز
تاریخچه بوز
دکتر عمار جی. بوز استاد مهندسی برق موسسه فناوری ماساچوست پس مشاهده کیفیت پایین صدای استریویی که خریداری کرده بود، در سال 1964 شرکت بوز را تأسیس کرد.
پس از چهار سال اسپیکری را به بازار عرضه کرد که تجربه موسیقی زنده را عوض کرد. هم اکنون این شرکت سیستم های سینمای خانگی و اسپیکرهای خانگی و وسایل نقلیه و اماکن حرفه ای را تولید می کند.Bose هدست های کاهش نویز برای استفاده در هواپیما و مصرف کنندگان تولید می کند. عمار بوز سهام خود را در شرکت Bose در آوریل 2011، به MIT اهدا کرد.
شرکت Bose با کسب رتبه 220 در لیست 500 Fortune در توسعه، ساخت و بازاریابی اسپیکرها، سیستم های صوتی مصرفی و حرفه ای، سیستم های صوتی اتومبیل، فناوری حذف نویز برای صنعت حمل و نقل هوایی و نرم افزار شبیه سازی رایانه برای تجزیه و تحلیل صوت های سالن قرار دارد.
تاریخچه Bose
اطلاعات شرکت Bose
این شرکت توسط عمار جی بوز در سال 1964 تاسیس شد. هشت سال قبل از تاسیس، بوز که دانشجوی ارشد دانشگاه MIT بود، سیستم استرویی خریداری کرده بود که از عملکرد آن راضی نبود. و همین موضوع جرقه ای برای تاسیس شرکت بوز شد.
سال های اولیه
دکتر عمار جی. بوز بنیانگذار شرکت بوز در سال 1929 در پناهگان سیاسی هندی ها متولد شد و همسرش، معلم مدرسه از فیلادلفیا بود. بعداها بوز، در مصاحبه ای با USA Today گفت که زندگی در جامعه نژاد پرست آمریکا باعث شد او روحیه جنگجویانه و مبارزه طلبی داشته باشد که همین موضوع باعث موفقیت وی شد.
هنگامی که کسب و کار واردات پدرش در طول جنگ جهانی دوم در حال از بین رفتن بود، عمار بوز نوجوان، پدرش را متقاعد کرد که یک مرکز تعمیرات رادیو را در کسب و کار خانوادگی خود شروع کند. در آنجا، عمار خودآموخته کار تعمیرات را به عهده داشت. پیرو این تجربه اولیه در زمینه الکترونیک، بوز در انستیتوی فناوری ماساچوست (MIT) به ادامه تحصیل پرداخت و موفق به دریافت مدرک دکترای مهندسی برق در سال 1956 از این دانشگاه شد.
بوز شرکت خود را به پیشنهاد Y.W. Lee استاد دانشگاه MIT راه اندازی کرد. لی 10 هزار دلار سرمایه اولیه برای بوز فراهم کرد. پس از اینکه شرکت سهام لی را در سال 1972 خریداری کرد، ارزش این سرمایه گذاری 250،000 دلار تخمین زده شد.
بوز برای اینکه بتواند به کار تدریس خود در دانشگاه ادامه دهد، یکی از شاگردانش را به نام شروین گرینبلات استخدام کرد تا به تولید و بازاریابی محصول کمک کند. پرداختی بوز به او بیش از پرداختی بود که دانشگاه در ازای تدریس به او داد. بوز تحقیقات وسیعی در مورد مسائلی که از نظر او نقاط ضعف اساسی و آزار دهنده سیستم های صوتی پیشرفته بودند را با هدف فهم مشکلات آغاز کرد. هشت سال بعد، او شرکت خود با شعار «صدای بهتر از طریق تحقیقات» را تاسیس کرد و مأموریتش را دستیابی به این شعار قرار داد.
سال 2007 بوز در مورد اتفاقی که باعث زنده نگه داشتن شرکت شد صحبت کرد:
یک مجله واقعاً معتبر در ایالات متحده، منتقدی به نام نورمن آیزنبورگ داشت که شناخت کاملی بر موسیقی داشت. من اسپیکر خود را برای نقد پیش او بردم. زمانی که صدای اسپیکر پخش شد او گفت: تا حالا صدایی با این کیفیت نشنیده بودم. بعد از این موضوع این منتقد، نقدی با عنوان Surround and Conque منتشر کرد. از آنجاییکه نقدی با این سبک هرگز توسط او انجام نشده بود. این موضوع باعث شد اسپیکر ما شناخته شود و موفقیت های پی در پی را برای ما به ار مغان آورد.
اولین محصول بوز اسپیکر مدل901 در سال 1968 تولید شد و اولین مشتریان آن از طریق قرارداد با ارتش و ناسا تأمین شدند.
هدف Bose تولید محصولاتی با فناوری بالا و در عین حال دارای سادگی و اندازه کوچک برای ایجاد بهترین سیستم های صوتی ممکن که به راحتی قابل استفاده بوده و برای همه مصرف کنندگان قابل دسترسی باشد. از همان ابتدا، بوز تمام سود خود را به تحقیق و توسعه معطوف کرد او بیشتر به تولید اسپیکرهایی با کیفیت عالی علاقمند بود تا تولید پول و سودآوری بنابراین سعی می کرد سهاداران شرکت را گسترده تر نکند تا در مقابل سهامداران مسئولیتی نداشته باشد.
پس از معرفی سری اسپیکرهای 901 در سال 1968، بازبینی های متعددی روی آن انجام گرفت که در آنها کیفیت صدا بهبود یافت و اسپیکرها برای عصر دیجیتال مناسب شدند.
تاریخچه تحقیقات
اسپیکر Bose، مدل 2201 ، اولین محصول این شرکت 22 اسپیکر کوچک میان رده را در یک هشتم کره قرارداده بود. این اسپیکر برای قرار گرفتن در گوشه اتاق قرار طراحی شده بود تا بتواند از انعکاس دیوارها برای پخش صدا استفاده کند. برای اصلاح طیف فرکانس این سیستم از یک اکولایزر الکترونیکی استفاده شده بود اما نتایج تست خیلی نا امید کننده بود.
بعد از این بررسی، بوز به این نتیجه رسید که دانش ناقص مربوط به درک صدا و اثرات فیزیولوژیکی آن توانایی مشخص کردن و درک صداهای مناسب را محدود می کند. به عنوان مثال او اعتقادداشت اعوجاج به عنوان عاملی در كیفیت صدای درک شده در اصوات پیچیده كه موسیقی را تشكیل می دهند، نادیده گرفته می شود.
بوز تحقیقات بیشتری را در زمینه روان آکوستیک (شاخه روانشناسی مربوط به درک صدا و اثرات فیزیولوژیکی آن) انجام داد و در نهایت اهمیت تسلط صدای منعکس شده به گوش شنونده را روشن کرد. این کشف منجر به طراحی اسپیکری شد که در آن هشت درایور میان رده یکسان (با همسان سازی الکترونیکی) رو به پشت اسپیکر قرار گرفته بودند و یک درایور به سمت شنونده قرار گرفته بود.
مدل 901 سال 1968 عرضه شد و بلافاصله تبدیل به یک موفقیت تجاری شد که باعث رشد سریع شرکت Bose در طی دهه 1970 شد.
دهه 1970: استریوهای اتومبیل و گسترش ژاپنی
سال 1972 بوز شروع به فروش اسپیکرهای خود به نوازندگان حرف ای کرد. بعدها، دکتر بوز به توسعه سیستم های تولید صدا برای اتومبیل علاقه مند شد به این دلیل که مصرف کنندگان از تجهیزات استریو که معمولاً در اتومبیل های آمریکایی بود رضایت نداشتند و سیستم های ژاپنی را برای نصب روی اتومبیل خود خریداری می کردند.
به نظر می رسید این پروژه با توجه به شیشه، تودوزی و پلاستیک سطوح داخلی خودرو چالش های خاص خود را به همراه داشته باشد. با این حال، بوز خوشبین بود و بعدها در مقاله ای در سال 1990 در این زمینه گفت: من فكر كردم در اتومبیل می توانم صدای بهتری نسبت به اتاق تولید کنم، به این دلیل که کنترل صدا در اتومبیل راحتر از اتاق است.
در سال 1979 ایده های سیستم صوتی خودکار بوز به شرکت جنرال موتورز ارائه شد و توافق کلامی بین دکتر بوز و ادوارد چاپور، رئیس شرکت دلکو الکترونیک جنرال موتورز حاصل شد، که منجر به تخمین 13 میلیون دلار هزینه برای چهار سال تحقیق بوز برای سازگاری صدای سیستم صوتی ماشین با محیط خودرو شد. در پایان تحقیقات موفقیت آمیز، بوز قرار داد همکاری مشترک برای ایجاد و ساخت سیستم های صوتی اتومبیل برای برخی از مدل های کادیلاک، بیوک و اولداسموبیل با GM منعقد کرد.
سودآوری در ابتدا کار سختی بود اما در نهایت با مشارکت بوز با هوندا، آکورا، نیسان، اینفینیتی، آئودی، مرسدس بنز و مزدا به موفقیت بزرگی دست یافتند. در بسیاری از موارد، بوز قادر بود محصولات مورد نیاز که مورد درخواست خودروسازان بود را تولید کند. تا سال 1995، سیستم های صوتی اتومبیل بوز تقریباً یک چهارم فروش کل آن را شامل می شد.
دهه 1970 بوز تلاش کرد محصولات خود به بازار صوتی مصرف کنندگان ژاپن معرفی کند، تلاشی که با ناامیدی زیادی آغاز شد. تلاش های اولیه بوز در بازار ژاپن با شکست روبرو شد. در واقع شرکت در هشت سال اول حضور خود در ژاپن پول خود را از دست داد.
دکتر بوز متوجه شد که نمایندگان بازار بوز از برقراری روابط شخصی نزدیک با توزیع کنندگان ژاپنی غافل شده بودند. بنابرای بوز تصمیم گرفت افراد ژاپنی را برای سرپرستی و مدیریت فروش شرکت در ژاپن استخدام کند. بوز پس از چند سفر در ژاپن و پس از برقراری ارتباطات اجتماعی و تجاری چند نفر ژاپنی را استخدام کرد. در نهایت وی کسی را استخدام کرد که در معرفی محصولات Bose به ژاپن موفقیت زیادی کسب کرد و بعدها در این شرکت به عنوان معاون انتخاب شد.
دهه 1990 و بعد از آن
فناوری acoustiwave در اسپیکرها و سیستم های استریوی Bose باعث محبوبیت محصولات Bose در دهه 1990 در کنسرت ها، تئاترها و کلوپ های شبانه شد. حتی در بازی های المپیک زمستانی 1992 در آلبرتویل فرانسه از یک اسپیکر Bose استفاده شد.
Bose سال 1994از نمایشگر صوتی Auditioner رونمایی کرد، سیستمی رایانه ای که سازندگان، معماران و مدیران تاسیسات را قادر می ساخت تا آکوستیک سیستم صوتی پیشنهادی یک ساختمان را بشنوند.
بوز در اواسط دهه 1990 دفتر مرکزی خود در شهر فرامینگهام، ماساچوست را با150 میلیون دلار توسعه داد و اسم آن را به دلیل ویو ابدی از تمام شهر و حومه کوه« Mountain» نامید. در این توسعه یک ساختمان جدید شش طبقه با نمای تمام شیشه فوق مدرن ساخته شد که برای 800 کارمند جا داشت و در سال 1997 به پایان رسید.
بر اساس گزارش شرکت تحقیقاتی NPD، برند Bose با فروش 20 درصد در پایان دهه برند شماره یک در ایالات متحده بود در حالی که نزدیکترین رقیب این شرکت، صنایع بین المللی هارمن، فقط 13 درصد سهم بازار را با دو برند برتر خود ، JBL و Infinity در دست داشت. Boseهمچنین برند برتر بازار جهانی با سهم 25 درصد بود.
پاسخگوی سوالات شما هستیم