وجود میکروفون داخلی در هدفون و ایرفون
از آنجایی که کار از راه دور در دنیای پیشرفته دیجیتالی ما عادی شده است، استفاده از هدفون و ایرفون مجهز به میکروفون سودمند شده است. با کاهش یا از بین بردن نویز محیط و نشانهگذاری لیزری اسپیکر، امکان بحث در مورد تماسهای ویدیویی، جلسات مجازی و سایر موارد را بسیار آسانتر میکند.
در این مقاله قصد داریم بررسی کنیم که آیا همه هدفون و ایرفون ها دارای میکروفون داخلی هستند یا خیر. در جواب این سوال باید گفت که همه هدفونها میکروفون داخلی ندارند. اگرچه بسیاری از هدفون یا ایرفون ها دارای میکروفون داخلی یا توکار هستند، اما بسیاری از مدلهای مقرون به صرفه بدون کاهش هزینه دارای همین ویژگی میباشند. علاوه بر این، هدفونهای حرفهای به ندرت دارای میکروفون هستند، زیرا بهطور خاص به عنوان هدفون طراحی شدهاند.
در صنعت هدفون، گزینههای مختلف و ارزان قیمت وجود دارد که میتوانید از بین آنها انتخاب کنید. بنابراین، برای اینکه برندها وارد بازار شوند، معمولا باید ویژگیهایی را اضافه یا حذف کنند تا متناسب با آن قیمت باشد. به همین دلیل، برخی از هدفونهای ارزانتر ممکن است دارای میکروفون داخلی نباشند، بنابراین قبل از خرید باید ویژگیهای دستگاه را بررسی کنید.
چگونه تشخیص دهیم که هدفون دارای میکروفون داخلی است ؟
شاید قبلا هدفون و ایرفون خریداری کرده باشید و سعی دارید تشخیص دهید که آیا آنها میکروفون داخلی دارند یا خیر. خوشبختانه، این کار آسانی است. برای ساده کردن این موضوع، باید در مورد سه نوع مختلف میکروفون داخلی رایج در هدفون آگاه شوید.
میکروفونهای داخلی
رایجترین میکروفون همراه با هدفون و ایرفون MEMS یا ECM است. هر یک از اینها در اطراف دستگاه قرار گرفته و در کیس داخلی تعبیه شده است. از آنجایی که آنها در دورترین فاصله از دهان قرار دارند، صدا در انتهای گیرنده خوب نیست. معمولا نشانهای برای شناسایی میکروفون داخلی روی هدفون وجود دارد. در بیشتر موارد، یک سوراخ کوچک است (ممکن است شکل میکروفون در کنار آن باشد یا نباشد) که در پایین کاپ گوش قرار دارد. بهینهترین موقعیت برای میکروفون، نزدیکترین موقعیت به دهان شما است که عموما این قسمت از دستگاه است.
میکروفونهای توکار
اگر برای یافتن یک میکروفون داخلی در دستگاه خود مشکل دارید، گزینه بعدی که میخواهید جستجو کنید میکروفون توکار است. قبل از انجام هر کاری، بدانید که آنها فقط به هدفون و ایرفون سیمی وصل میشوند. مکانیابی آنها ساده است، زیرا از نظر فیزیکی به کابل اضافه شدهاند. با پایین آوردن انگشتان خود روی کابل هدفون، باید یک محفظه مستطیلی با سه دکمه پیدا کنید: افزایش صدا، کاهش صدا و مکث. حالا شما آن را پیدا کردهاید، یک سوراخ کوچک را جستجو کنید، زیرا آن میکروفون خواهد بود.
مزیتی که میکروفونهای توکار نسبت به انواع داخلی دارند این است که اغلب به دهان نزدیکتر و از درایورهای هدفون دورتر هستند که اجازه میدهد تا صدای بهتری داشته باشید. در برخی از دستگاههای با بودجه بالاتر، حتی ممکن است گیرهای داشته باشند که میتوانید آن را به یقه تیشرت خود وصل کنید و صدا را واضحتر کنید.
پایه میکروفون
علاوه بر این، هدفون میتواند دارای پایه میکروفون نیز باشد. بدون شک، این میکروفون به دلیل ماهیتش، آشکارترین میکروفون متصل به هدفون است. پایه میکروفون معمولا در هدفون گیمینگ یافت میشوند مانند مدل هدفون Sony INZONE H7، بنابراین صدای شما خفه نمیشود. آنها میتوانند جمع شونده، جدا شونده و قابل تنظیم برای راحتی مطلوب باشند.
با شناخت میکروفونهای مختلفی که در بازار هدفون به گردش در میآیند، تشخیص اینکه آیا دستگاه شما متصل است یا خیر، آسانتر میشود. با این حال، شما باید در مورد تغییرات مختلف میکروفون آگاه و بهروز باشید، زیرا این موارد میتوانند به طور قابل توجهی بر کیفیت صدا تاثیر بگذارند.
MEMS در مقابل ECM
دو نوع میکروفون مختلف MEMS (سیستم میکرو الکترومکانیکی) و ECM (میکروفون خازنی الکتریکی) نامیده میشوند که در هدفون استفاده میشوند، زیرا میتوان آنها را بسیار کوچک طراحی کرد. در اینجا به موردی اشاره میکنیم که شما باید در مورد آنها بدانید:
نام میکروفون، MEMS
MEMS (سیستم میکرو الکترومکانیکی) جدیدترین نوآوری فناوری میکروفون کوچک است. آنها به دلیل بهروزرسانیهای قابل توجه خود، بهترین گزینه هستند. در مقایسه با مدلهای قدیمیتر، آنها به انرژی کمتری برای کار نیاز دارند. میکروفونهای MEMS در برابر تداخلهای الکتریکی و حرارتی که عموما باعث ایجاد نویز ساکن میشوند، مقاوم هستند.
نام میکروفون، ECM
ECM (میکروفون خازنی الکتریکی) “برادر بزرگتر” MEMS است، اما هنوز به طور گسترده در انواع مختلف هدفون استفاده میشود. ساخت آن ارزانتر است و در صورت آسیب دیدن راحتتر تعویض میشود. از نظر طراحی، ECMها نسبت به MEMS در برابر آب مقاومتر هستند.
نحوه انتخاب بهترین هدفون دارای میکروفون
درک موارد ذکر شده فوقالعاده است و با توسعه این دانش، میتوانید روی هدفون و ایرفون سرمایهگذاری کنید که نیازهای میکروفون شما را برآورده کند. با این حال، این تنها نکتهای نیست که باید هنگام تصمیمگیری در مورد هدفون به آن فکر کنید. برای رسیدن به این موفقیت، باید سوالات زیر را از خود بپرسید:
تماسهای تلفنی از کجا انجام خواهد شد ؟
هنگامی که به دنبال انتخاب “بهترین” هدفون و ایرفون خود هستید، ابتدا باید تصمیم بگیرید که بیشترین استفاده شما از آنها در کجا خواهد بود. دو دستهای که باید به آنها فکر کنید عبارتند از :
- مکانهای ساکت: با استفاده از این برنامه، به هیچ ویژگی کاهش نویز نیاز نخواهید داشت
- مکانهای پرسروصدا: در این محیط، ویژگیهای کاهش نویز برای صدای عملی تقریبا الزامی است
همانطور که میتوانید تصور کنید، استفاده از میکروفون هدفون در یک فضای آرام و ساکت به هیچ ویژگی “خاص” برای کمک به خروجی صدا نیاز ندارد. با این حال، ویژگیهای حذف یا کاهش نویز برای گیرنده ضروری است که صدای شما را در کافههای شلوغ، دفاتر، در حال حرکت و جاهای دیگر به وضوح بشنود. نویزکنسلینگ برای کاهش نویز پسزمینه و هدف قرار دادن صدای شما عالی است، اما باعث ایجاد اعوجاج میشود. بدون نویز کنسلینگ، میکروفون، صدای پسزمینه قابل توجهی تولید میکند و کیفیت صدا بسیار واضحتر خواهد بود.
راحتی چقدر مهم است ؟
بدون شک، هرچه هدفون و ایرفون شما راحتتر باشد، گرانتر است. بنابراین، باید بدانید که چه مدت از این هدفون استفاده خواهید کرد. اگر قرار است از هدفون خود روزانه و برای چندین ساعت استفاده کنید، سرمایهگذاری روی هدفون گرانتر و راحتتر بسیار سودمندتر خواهد بود. زیرا تماسهای صوتی طولانی را بسیار قابل تحملتر میکند و رضایت شما را از دستگاه بیشتر میکند.
آیا کیفیت صدا اهمیت دارد ؟
کیفیت صدای هدفون و ایرفون برای برخی از کاربران به اندازه صدای میکروفون مهم نیست. اگر در این دسته قرار میگیرید، بدون شک میتوانید با خرید یک هدفون با کیفیت صدای پایین و مجهز به یک میکروفون خوب، در هزینه خود صرفهجویی کنید. باز هم این بستگی زیادی به نحوه استفاده شما از دستگاه، مکان و غیره دارد.
پس از خواندن مطالب بالا، باید ایده جامعتری در مورد اینکه آیا همه هدفونها دارای میکروفون داخلی هستند یا خیر و نحوه شناسایی آنها داشته باشید. امیدواریم هدفون موجود شما یک میکروفون داشته باشد. در غیر این صورت، دانش کافی برای سرمایهگذاری روی هدفونی دارید که بیشترین مزیت را برای شما به ارمغان میآورد.
میکروفونها و هدفونهای نویز کنسلینگ
میکروفونها نه تنها برای اهداف تلفنی در هدفون و ایرفون گنجانده میشوند، بلکه آنها همچنین بخش ضروری فناوری نویز کنسلینگ فعال (ANC) هستند. نویزکنسلینگ فعال از مدار فعال (نیاز به برق) برای تولید موثر سیگنال “ضدنویز” در درایور هدفون استفاده میکند که نویز محیطی را با حذف فازکنسلینگ از بین میبرد.
برای انجام این کار، مدار ANC باید یک میکروفون داشته باشد. میکروفون نویز محیطی را به عنوان یک سیگنال صوتی ضبط میکند. سپس این سیگنال صوتی فاز معکوس شده و به سیگنال هدفون اضافه میشود تا نویزهای محیطی را از بین ببرد. این میکروفونها معمولا ECM هستند و هر ایرکاپ به طور کلی میکروفونهای خود را دارد. همه هدفونها و ایرفونهای نویزکنسلینگ فعال دارای میکروفون داخلی هستند، حتی اگر از هیچ یک برای تلفن استفاده نشود. موقعیتیابی چنین میکروفونهایی تا حد زیادی تفاوت در مدارهای ANC را مشخص میکند.
نویزکنسلینگ پیشخورد فعال با میکروفونی که در قسمت بیرونی هدفون قرار دارد، کار میکند. میکروفون نویز محیطی را دریافت میکند و مدار ANC سیگنال ضدنویز را بدون “شنیدن” صدای مورد نظر که به درایورهای هدفون ارسال میشود، تولید میکند. نویزکنسلینگ فعال فیدبک با میکروفونی که در داخل کاپ گوشی هدفون قرار دارد، کار میکند. به این ترتیب میکروفون میتواند صدای موردنظر هدفون را همراه با نویز محیطی بشنود.
هدفون حرفهای و Audiophile-Grade
هدفونهای حرفهای و audiophile-grade به ندرت دارای میکروفون داخلی هستند. آنها صرفا به منظور نظارت بر audMicrophone’sy (برای میکس و مسترینگ در تولید صدا به بهترین روشهای ممکن برای علاقهمندان به صدا) طراحی شدهاند. افزودن میکروفون در چنین هدفونهایی به طراحی پیچیدگی میبخشد و حتی نقش کوچکی در کاهش صدا به دلیل سیگنال میکروفون اضافی که از طریق کابل منتقل میشود، ایفا میکند.
این هدفونها، از جمله نمایشگرهای داخل گوش، گران هستند زیرا یا بسیار دقیق هستند یا صدایی عالی دارند. قیمت آنها بیشتر به بازتولید صدای آنها مربوط میشود تا قابلیتهای تلفنی دو طرفه آنها. برای هدفونهای حرفهای با میکروفون داخلی، به دنبال هدستهای صوتی حرفهای باشید.
کلام آخر
این مقاله نشان میدهد که در دنیای مدرن و دیجیتالی امروز، میکروفونهای داخلی در هدفون و ایرفون ها نقش مهمی در افزایش کیفیت ارتباطات از راه دور دارند. با این حال، همه هدفونها و ایرفونها مجهز به این ویژگی نیستند، و تنوع زیادی در مدلها و قابلیتهای میکروفونی وجود دارد. انتخاب هدفون مناسب بستگی به نیازهای خاص کاربر، از جمله محیط استفاده، کیفیت صدای مورد نیاز، و میزان راحتی مورد انتظار دارد. در نهایت، دانستن انواع میکروفونها و تفاوتهای آنها میتواند به شما کمک کند تا انتخابی آگاهانه داشته باشید که به بهترین شکل نیازهای شما را برآورده سازد.
پاسخگوی سوالات شما هستیم
دیدگاهی وجود ندارد!