function of smart speakers in voice recognition 0 20220501222139192586

عملکرد اسپیکرهای هوشمند Smart Speakers در تشخیص صدا

در سالهای اخیر، نیاز بیشتری به فناوری در خانه ها ایجاد شده است. اکنون انتظار می رود تا اسپیکرها، لیست پخش مورد علاقه ما را پخش کنند، پیش بینی آب و هوا را داشته، تقویم را به روز نگه دارند. اینجاست که اسپیکرهای هوشمند وارد می شوند. آنها با کمک دستیار صوتی مجازی، قادر به پاسخگویی به سوالات، تنظیم زمان سنج، یادآوری و زنگ هشدار و همچنین کنترل سایر دستگاه های هوشمند در خانه هستند.

آنها همچنین ایستگاه رادیویی، لیست پخش یا پادکست مورد علاقه شما را پخش می کنند، درست مانند آنچه می خواهید بلندگوی استاندارد انجام دهد. برخی از مدل های گران قیمت، حتی این قابلیت را دارند که صدا را متناسب با جایی که در آن به موسیقی گوش می دهید، تنظیم کنند تا بهترین کیفیت ممکن را دریافت کنید.

در اینجا نحوه عملکرد فناوری تشخیص صدا را در اسپیکرهای هوشمند Smart Speakers بیان خواهیم کرد. در صورتی که به این محصول ارزشمند نیاز دارید، می توانید اطلاعات جامع تر را از کارشناسان تهران اسپیکر دریافت کنید.

اسپیکر هوشمند Smart Speakers چیست؟

اسپیکر هوشمند Smart Speakers یک دستگاه فعال همراه با صوت است که در داخل آن یک دستیار مجازی تعبیه شده است که به شما در انجام کارهای روزمره کمک می کند. به عنوان مثال، اسپیکرهای هوشمند آمازون از یک دستیار به نام الکسا استفاده می کنند و وقتی سوالاتی مانند روز یکشنبه هوا چگونه است را بپرسید، آن را پاسخ می دهد.

بلندگوی هوشمند Smart Speakers همچنین به طور معمول، دارای تعدادی ویژگی دیگر از جمله پخش موسیقی، یادداشت برداری از قرار ملاقات و کنترل سایر وسایل خانه هوشمند است. این به شما امکان می دهد چراغ ها را روشن کرده یا با یک فرمان صوتی ساده، ترموستات را تنظیم کنید.

از محبوب ترین مارک های بلندگوی هوشمند می توان به هارمن کاردن و آمازون و گوگل اشاره کرد، اگرچه شما می توانید بلندگوهای ساخته شده مانند اپل ، Sonos و Bose را نیز خریداری کنید. در بسیاری از این اسپیکرهای هوشمند Smart Speakers، نه تنها می توانید موسیقی پخش کنید و زنگ هشدار تنظیم نمایید، بلکه می توانید بدون نیاز به تماس تلفنی، ارتباط بگیرید.

HOMPAD(1)

نحوه عملکرد اسپیکرهای هوشمند Smart Speakers

عنصر مهم یک بلندگوی هوشمند Smart Speakers، یک دستیار مجازی هوشمند و توانایی آن در تشخیص و پاسخ به صداها است. این سیستم، باید آنچه را که می گویید بفهمد یا همه ویژگی های اضافی مانند تنظیم یادآوری و زمان بندی قرار ملاقات را اجرا کند.اکثر مارک ها دارای فناوری تشخیص صدا هستند.هارمن کاردن دارای Alexa, آمازون دارای Alexa ، و گوگل دارای Google Assistant و Apple دارای Siri است.

در حالی که هر دستیار مجازی دارای نام متفاوتی است، همه آنها توسط نام کاربر بیدار می شوند.پس از بیدار شدن، دستیار صوتی به سوال شما گوش می دهد، آن را از طریق سیستم تغذیه می کند و پاسخ می دهد.

دستیار مجازی همچنین بیشتر صحبت می کند تا بتواند لهجه و واژگان شما را در طول زمان بهتر درک کرده و پاسخ های بهتری به شما بدهد.تولیدکنندگانی مانند Bose و Sonos وجود دارند که به دستیاران مجازی دیگران تکیه می کنند. به عنوان مثال، هر دوی اینها دستیار Google و Alexa را در اسپیکرهای هوشمند خود تعبیه کرده اند تا به مصرف کنندگان خود حق انتخاب دهند.

اگر قصد دارید اسپیکر هوشمند خود را با سایر دستگاه ها متصل کنید، در نظر بگیرید که از کدام دستیار مجازی استفاده می کند. زیرا برخی از محصولات هوشمند، فقط با Alexa یا Google Assistant کار می کنند. امروزه این سیستم های هوشمند، به سرعت در اکثر خانواده ها متداول می شوند و اغلب اوقات به عنوان مرکز اصلی دستگاه های هوشمند آنها عمل می کنند.

اسپیکرهای هوشمند چه کار می کند؟

بلندگوهای هوشمند یک دستیار مجازی فعال شده با صدا هستند که شما را از کارهای روزمره راحت می کند. در حال حاضر اسپیکرهای هوشمند دارای ویژگی هایی هستند که چند سال پیش بی سابقه بود. می توانید از آنها به عنوان یک مرکز کامل خانه هوشمند استفاده کنید. آنها می توانند با چراغ های تغییر رنگ، قفل های هوشمند ، ترموستات ، سیستم های امنیتی ، تلویزیون ادغام شوند.

این سیستم های هوشمند دارای مارک ها، اندازه ها و رنگ های مختلفی هستند. برخی از آن ها در اندازه بزرگتر با کیفیت صدای شگفت انگیزی هستند. سایزهای دیگر کوچکتر بوده و برخی حتی دارای صفحه نمایش رنگی هستند. بنابراین فقط درخواست خود را از طریق اسپیکر هوشمند به دستیار مجازی خود بیان کنید، که بدین ترتیب، خواسته شما اجرا خواهد شد.

هنگامی که دستیار مجازی صدای شما را تشخیص داد، درخواست شما را از طریق اینترنت اشیا ارسال کرده و پاسخ می دهد. البته همه این فرایندها در یک لحظه مدیریت می شوند. هرچه بیشتر با یک دستیار مجازی تعامل داشته باشید، آنها در تشخیص لهجه و ارائه نتایج دقیق کارآمدتر خواهند بود.

نگرانی های حریم خصوصی

نگرانی مکرر در صنعت اسپیکرهای هوشمند این است که کاربران، دائماً نگران حریم خصوصی و امنیت داده ها هستند. به عنوان مثال، مکالمات کاربر، ضبط یا گوش داده می شود. این نگرانی ها شامل هک شدن صدا نیز می شود. به عنوان مثال، کپی اثر صوتی کاربر در تلاش برای دسترسی به حساب ها با دستورات صوتی خاص ممکن است.

یکی از بهترین راه حل ها این است که اطمینان حاصل کنید که شبکه Wi-Fi شما و سایر دستگاه های متصل، با گذرواژه های بسیار ایمن به خوبی محافظت می شوند. استفاده از گذرواژه های پیش فرض یکی از ساده ترین روش ها برای هک سیستم است و هکرها همیشه در تلاش برای دستیابی به چنین سیستم هایی هستند. هر دستگاهی که به اینترنت یا شبکه Wi-Fi متصل است به طور بالقوه در معرض حمله قرار می گیرد. امنیت را باید همیشه جدی گرفت.

تشخیص صدا در اسپیکرهای هوشمند Smart Speakers

تشخیص صدا، توانایی یک دستگاه برای دریافت، تفسیر و اجرای دستورات گفتاری است. تشخیص صدا با ظهور هوش مصنوعی و دستیاران هوشمند Smart Speakers مانند الکسای آمازون و سیری اپل، اهمیت و اعتبار یافته است. سیستم های تشخیص صدا در اسپیکرهای هوشمند Smart Speakers ، مصرف کنندگان را قادر می سازد تا با بهره مندی از فناوری، به سادگی با آن ارتباط برقرار کرده و درخواست های هنذفری، یادآوری ها و سایر کارهای ساده را فعال کنند.

تشخیص صدا چگونه کار می کند ؟

سیستم های تشخیص صدا در اسپیکرهای هوشمند Smart Speakers، مانند آمازون الکسا ، به عنوان دستیار دیجیتالی عمل می کنند که به درخواست های ساده کاربران پاسخ می دهد. برخی از رایج ترین سیستم های تشخیص صدا به عنوان دستیار مجازی برای پاسخ به سوالات مربوط به آب و هوا یا انجام کارهای ساده مانند افزودن موارد به سبد خرید آنلاین عمل می کنند.

در حالی که فناوری تشخیص صدا از رایانه های شخصی سرچشمه می گیرد، اما در دستگاه های تلفن همراه و محصولات دستیار خانگی مورد استقبال قرار گرفته است. دستگاه های خانگی مانند Google Home و Amazon Echo فناوری تشخیص صدا را در اتاق نشیمن و آشپزخانه به ارمغان آوردند. تشخیص صدا ، همراه با رشد روزافزون سنسورهای اینترنت اشیاء ، یک لایه فناوری را به بسیاری از محصولات مصرفی اضافه کرده است که قبلاً فاقد هرگونه قابلیت هوشمند بودند.

با افزایش استفاده از فناوری تشخیص صدا و تعامل بیشتر کاربران با آن، اسپیکرهای هوشمند Smart Speakers که داده ها و اطلاعات بیشتری را که سیستم های تشخیص صدا را تغذیه می کنند، خواهند داشت و در نتیجه قابلیت ها و دقت محصولات تشخیص صدا را بهبود می بخشند.

در حقیقت، دستیارهای دیجیتالی داخلی از گوگل تا آمازون تا اپل، همه نرم افزارهای تشخیص صدا را برای تعامل با کاربران پیاده کرده اند. تشخیص صدا مصرف کنندگان را قادر می سازد تا با صحبت مستقیم با Google Home ، Amazon Alexa کارهای زیادی را در اسپیکرهایی هوشمند انجام دهند. می توانید با کمک کارشناسان تهران اسپیکر، برای تهیه انواع اسپیکرهای با کیفیت فروشگاه اینترنتی تهران اسپیکر اقدام کنید.