همکاری دوباره تام هنکس و رابین رایت

همکاری دوباره تام هنکس و رابین رایت در پروژه Here

همکاری دوباره تام هنکس و رابین رایت سی سال پس از اکران فیلم فارست گامپ در پروژه Here، اتفاقی است که باید منتظر آن باشیم. این فیلم با نمایی یکپارچه به طور کامل در یک اتاق اتفاق می‌افتد و چندین نسل از خانواده‌ها را دنبال میکند. هنکس و رایت در این فیلم نقش یک زوج را بازی میکنند و رابطه آن‌ها طی سال‌ها به تصویر کشیده میشود.

هنکس در نخستین نمایش فیلم در جشنواره AFI در لس‌آنجلس، درباره همکاری دوباره با رایت گفت که کار با هم دقیقاً مثل فرایند دهه 90 است. او به خبرنگار هالیوود ریپورتر گفت که آنها دوباره همان گفت‌وگوها را دارند و هر از گاهی به هم برمیخورند.

زمکیس نیز اظهار کرد که از ابتدا قصد نداشت یک تجدید دیدار برای فارست گامپ ترتیب دهد، اما از اینکه هر دو ستاره پذیرفتند، بسیار خوش‌شانس بوده است. برای نشان دادن تغییرات ظاهری بازیگران در طول دهه‌ها، تیم تولید با استودیوی هوش مصنوعی Metaphysic همکاری کرد و از ابزاری به نام Metaphysic Live استفاده کردند که در لحظه، با فناوری‌های جایگزینی چهره و جوان‌سازی دیجیتالی به کمک بازیگران آمد. زمکیس توضیح داد که این ابزار به‌نوعی آرایش دیجیتالی محسوب میشود و همچنین به بازیگران این امکان را میداد تا خود را 20 یا 30 سال جوان‌تر ببینند.

همکاری دوباره تام هنکس و رابین رایت

درباره ابزار Metaphysic Live

در این فناوری به‌طور خاص در ابتدا تصاویر و ویدیوهای باکیفیت از چهره بازیگر در سنین مختلف جمع‌آوری میشود. این داده‌ها به‌عنوان مرجع برای مدل‌های هوش مصنوعی به کار میرود تا چهره بازیگر در سنین جوان‌تر را به‌دقت شبیه‌سازی کنند. بعد با استفاده از تکنیک‌های یادگیری عمیق، الگوریتم‌ها روی این داده‌ها آموزش میبینند تا بتوانند تغییرات سنی را در چهره بازیگر شبیه‌سازی کنند.

ابزارهایی مانند Metaphysic Live به تیم فیلم‌سازی این امکان را میدهند که تغییرات چهره را به‌صورت هم‌زمان و در لحظه اعمال کنند. این فناوری چهره بازیگر را به‌صورت زنده ثبت کرده و با استفاده از لایه‌های دیجیتالی و جایگزینی چهره، تغییرات مربوط به سن را بلافاصله روی صورت بازیگر اعمال میکند. یکی از ویژگی‌های منحصربه‌فرد این فناوری این است که بازیگران میتوانند خود را در زمان فیلمبرداری به‌شکل جوان‌تر ببینند. این ابزار دیجیتالی اجازه میدهد بازیگران متوجه شوند که چگونه باید در صحنه رفتار کنند تا واقع‌گرایانه‌تر به‌نظر برسند.

همکاری دوباره تام هنکس و رابین رایت

فیلم Here

فیلم Here که برگرفته از رمان گرافیکی مفهومی ریچارد مک‌گوایر است، ایده‌ای جالب و فلسفی را به تصویر میکشد: دیدگاه داستان در هر صفحه ثابت است، اتاق نشیمن یک خانه‌ صدساله آمریکایی، اما درون هر قاب، پنل‌های مستطیلی شکل لحظاتی از سال‌ها یا حتی دوران‌های مختلف را نمایش میدهند. این فیلم درباره‌ یک ایده است.

آیا تا به حال در جایی نشسته‌اید مانند اتاقی در یک هتل، یک نیمکت در پارک، یا جای دنجی در طبیعت، و با خود فکر کرده‌اید که قبل از شما چه اتفاقاتی در آن مکان افتاده است؟ چند نفر دقیقاً در همان نقطه نشسته‌اند؟ دعوا کرده‌اند؟ عاشق شده‌اند؟ و این چه چیزی را درباره تجربه انسانی بازگو میکند، این که مردم میتوانند از طریق اعمال مشترک به هم پیوند بخورند و مکان‌ها میتوانند خاطرات و اسرار را در دل خود نگه دارند؟

میتوانید برای بهتر کردن تجربه خود از تماشای فیلم های محبوبتان از سیستم صوتی ساندبار در خانه استفاده کنید. همچنین برای تماشای فیلم در کامپیوتر یک اسپیکر کامپیوتر حرفه ای کمک میکند تجربه ای کاملا متفاوت داشته باشید، اما با تهیه بهترین نوع هدفون حتی با گوشی و تبلت بهترین کیفیت صدا را خواهید داشت.

این اثر به نوعی میگوید که تجربه انسانی محدود به زمان نیست، مکان‌ها، شاهدان خاموش رویدادها و احساسات بی‌شماری هستند که ممکن است دیگران در گذشته‌های دور در همان نقطه تجربه کرده باشند. فیلم Here با درگیر کردن بیننده در این ایده که فضاهای فیزیکی میتوانند به تاریخچه‌ای عمیق‌تر و پیوندهای ناپیدای انسان‌ها اشاره کنند، نوعی تفکر فلسفی را القا میکند.

فیلم Here میتواند ذهن را به عمق اندیشه‌های فلسفی بکشاند، اما نسخه سینمایی آن در حالی که به‌درستی به سمت این ایده میرود، متأسفانه با تمرکز بر خطوط داستانی سطحی‌تر و زندگی‌های به‌طور ناامیدکننده‌ای کلیشه‌ای چهار خانواده که در زمان‌های مختلف در همان مکان زندگی میکنند، از مسیر اصلی منحرف میشود.

همکاری دوباره تام هنکس و رابین رایت

کلام آخر

فیلم Here با ایده‌ای فلسفی و مفهومی آغاز میشود و قصد دارد مخاطب را به سفری در عمق تجربه انسانی، ارتباطات ناپیدا و اسرار نهفته در مکان‌های مختلف ببرد. این فیلم با الهام از رمان گرافیکی ریچارد مک‌گوایر، میکوشد پیوندهای انسانی را که از طریق مکان‌های مشترک و تجربه‌های مشابه در طول زمان ایجاد میشوند، به تصویر بکشد.

فیلم Here یک تجربه سینمایی منحصربه‌فرد است که مخاطب را به تفکر درباره پیوندهای انسانی و تجربه‌های مشترک در مکان‌های مختلف دعوت میکند، اما به دلیل عدم پرداخت عمیق به تم‌های اصلی و منحرف شدن به زندگی‌های ساده و کلیشه‌ای شخصیت‌ها، از آنچه میتوانست به دست آورد فاصله گرفته است. این اثر اگرچه توانسته جرقه‌ای از ایده‌های عمیق را در ذهن مخاطب روشن کند، اما نیاز به تعمق بیشتر و ساختاری قوی‌تر داشت تا به اوج برسد.